Skip to main content

Certe Medische Diagnostiek

Over Certe

Zeker voor zorg

Certe is een organisatie voor integrale medische diagnostiek en advies voor de eerste- en tweedelijnsgezondheidszorg. Wij leveren hoogstaande medische diagnostiek en hiervan afgeleide producten en diensten voor zorgverleners en hun patiënten. Ziekenhuizen, (huis)artsen, verloskundigen en daarmee honderdduizenden mensen vertrouwen al jarenlang op onze zorg.  Daarnaast ondersteunen we ook in de ketenzorg voor chronisch zieken. Zo zijn er verschillende mogelijkheden voor patiënten met diabetes, astma/COPD, trombose, hart/ en vaatziekten.

Laboratorium onderzoeken en functieonderzoeken

Op aanvraag van een (huis)arts of specialist onderzoekt Certe bijvoorbeeld uw bloed, urine of ontlasting om de oorzaak van uw klacht of ziekte vast te stellen of om de ontwikkelingen in uw behandelingsproces te volgen. Ook is het mogelijk dat uw (huis)arts of specialist een functieonderzoek aanvraagt om een juiste diagnose te kunnen stellen. Denk aan een echo, ECG/hartfilmpje, 24-uursbloeddrukmeting of longfunctiemetingen.

Alleen op afspraak

Moet u bloed laten afnemen of lichaamsmaterialen zoals urine of ontlasting inleveren? Dat kan alleen op afspraak. Dat is nodig om te kunnen voldoen aan de corona-maatregelen en zo uw veiligheid en die van de medewerkers te kunnen borgen. Een afspraak maakt u eenvoudig via de website www.certe.nl. U kunt op de locatie Overdiep terecht op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 10.00 uur. Ook als u een afspraak heeft, gelden de Corona-voorzorgsmaatregelen. Deze vindt u op onze site www.certe.nl.

Bloedafname bij u thuis

Als er een medische reden is, kunnen we ook bij u thuis bloed afnemen. De behandeld arts regelt dit voor u.

Contact

Certe
Stadshaven 23
Begane grond
Telefoonnummer: 088-2370100
E-mail: info@certe.nl
Website: www.certe.nl

Gezondheidscentrum Overdiep | Stadshaven 23 - 9902 DA - Appingedam | Contactpagina