gezondheids-centrum-overdiep-stadshaven-appingedam-apotheek-salentijn

Apotheek Salentijn

U mag rekenen op een enthousiaste en persoonlijke inzet van onze apothekers, apothekersassistentes en apotheekmedewerkers. Bij apotheek Salentijn kunt u terecht voor zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept.

Lees meer
Gezondheidscentrum Overdiep Appingedam

Arbo Unie

Arbo Unie ondersteunt u met verzuimbegeleiding, gezondheidschecks, veiligheids- en organisatieadvies en er bestaat ook de mogelijkheid om keuringen uit te laten voeren.

Lees meer
Gezondheidscentrum Overdiep Appingedam

Damster Zorgbalie

Bij de Damster Zorgbalie in Appingedam kunt u terecht met al uw vragen over wonen, financiën, gezondheid, daginvulling, sociale relaties, gezin en opvoeding.

Lees meer
certe-gezondheidscentrumoverdiep

Diagnostiek

Certe is het centrum dat uw huisarts helpt met adviezen en onderzoeken bij het stellen van een diagnose. Zo onderzoekt Certe bloed, urine of ontlasting, maar ook maakt ze hartfilmpjes, 24-uursbloeddrukmetingen en longfunctiemetingen.

Lees meer
gezondheids-centrum-overdiep-stadshaven-appingedam-huisarts-wachtkamer

Huisartsen

Met een team van 5 huisartsen, 3 verpleegkundig specialisten, 2 GGZ praktijkondersteuners en 10 assistentes streven wij ernaar u optimale huisartsenzorg te bieden.

Lees meer
Gezondheidscentrum Overdiep Appingedam

Hulpmiddelen

Voor orthopedische hulpmiddelen voor armen, benen, schouders, knie, enkel of voet kunt u terecht bij OIM orthopedie. Podoposturale Therapiepraktijk J. Menninga onderzoekt of uw knie-, rug- of schouderklachten het gevolg zijn van een afwijking in uw houding door een verkeerde stand van uw voeten. Pijnverzachtende of drukverleggende zooltjes kunnen uw houding verbeteren.

Lees meer
jeugd-en-gezin-gezondheidscentrumoverdiep

Kinderen en Opvoeden

Ouders, jongeren en professionals die vragen hebben over opvoeden en groeien kunnen terecht bij Centrum Voor Jeugd en Gezin. Bij het beantwoorden van die vragen en de bijbehorende begeleiding wordt samengewerkt met verpleegkundigen, huisartsen en docenten. Iedere donderdagochtend houden de verloskundigen van verloskundigenpraktijk Artemis een spreekuur in het Gezondheidscentrum Overdiep. U kunt bij Artemis terecht voor zwangerschapscontroles en begeleiding, voor diverse cursussen en het huren of kopen van borstkolven.

Lees meer
logodepie-appingedam-gezondheidscentrumoverdiep

Logopedie

De logopedische praktijk J.E. Sprang is een allround praktijk voor alle voorkomende logopedische stoornissen, zowel bij kinderen als volwassenen.

Lees meer
gezondheids-centrum-overdiep-stadshaven-appingedam-kinese-fysiotherapie

Paramedisch

Beeldende therapie is geschikt voor jong en oud. Door middel van tekenen, kleien of schilderen proberen we uw psychosociale problemen helder, bespreekbaar en veranderbaar te maken. De Diëtheek helpt u bij al uw voedingsvragen. Kinese Fysiotherapeuten helpen mensen van jong tot oud om beter te bewegen. Zij bieden zowel behandelingen voor chronische klachten en revalidatie als sportblessures. Kinderen en volwassenen kunnen terecht bij de Logopedische Praktijk J.E. Sprang. De logopediste helpt bij het verbeteren van de communicatie in de breedste zin van het woord. Bij Pedicure en Schoonheidssalon Heelhuids kunt u terecht voor een gezichtsverzorging, een manicure of pedicure.

Lees meer
gezondheids-centrum-overdiep-stadshaven-appingedam-politie

Politie

Politiewerk varieert van het uitdelen van een bekeuring, het oplossen van een diefstal tot het oplossen van een moord. Preventie krijgt ook nadrukkelijk de aandacht bij o.a. vandalisme en geweld. Op basis van uw aangiften kunnen we actie ondernemen.

Lees meer
gezondheids-centrum-overdiep-stadshaven-appingedam-gebouw

Psychosociaal - Welzijn

Bij Maatschappelijk Werk kunt u terecht met hulpvragen op het gebied van relaties, werk, schulden of de opvoeding van uw kind(eren). Heeft u last van angsten, depressiviteit of dwangmatig handelen dan kunt u voor een behandeling terecht bij de Psychologenpraktijk. De Psychosynthesepraktijk biedt u een inzichtgevende therapie op basis van een positief mensbeeld. Verslavingszorg Noord-Nederland helpt u als u problemen hebt ten gevolge van een verslaving (b.v. alcohol, gokken, drugs of gamen).

Lees meer
Buurtzorg-Gezondheidscentrum-Overdiep-Appingedam

Thuiszorg

Heeft u huishoudelijke hulp, verpleging of verzorging thuis nodig, dan kunnen Buurtzorg, TSN-Thuiszorg en Zonnehuis Thuis u van dienst zijn.

Lees meer
Artemis_2019

Verloskundige zorg

Bij Verloskundigenpraktijk Artemis kunt u terecht voor alles op het gebied van zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Lees meer